Ποιοί είμαστε

BubblecleanerΤα καθαριστήρια ρούχων Bubble Cleaner υπηρετούν τον χώρο των καθαριστηρίων από το 1971 ξεκινώντας από μία οικογενειακή επιχείρηση στον Βύρωνα, με σεβασμό στον πελάτη και τα ρούχα του. Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με ευρεία γκάμα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, θεωρούμαστε από τα πλέον σύγχρονα στεγνοκαθαριστήρια ρούχων της Ελλάδας.

Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων λεκέδων σε παντώς τύπου υφάσματα και η επιβράβευσή μας , η δική σας ικανοποίηση και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας.

Γνώμονας και πολιτική για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο κατάστημα, είναι η καλύτερη φροντίδα και η άμεση παραλαβή των ρούχων σας σε χρονικό διάστημα της δικής σας επιλογής. Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε πάντοτε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δικές σας προσδοκίες με συνεχής εκπαίδευση σε νέες τεχνικές καθαρισμού και υπολοίπων υπηρεσιών μας.

Η φροντίδα και περιποίηση των δικών σας ρούχων, είναι για εμάς το μέλημα όχι μόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα που οφείλουμε να σας παρέχουμε, αλλά και με τις πλέον χαμηλές τιμές στο χώρο μας.