Στεγνό ΚαθάρισμαΤο στεγνό καθάρισμα γίνετε με ειδικά οικολογικά υλικά και σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μάλλινα, μεταξωτά και γενικά ρούχα που δεν πλένονται με νερό ή που έχουν λιπαρούς λεκέδες οι οποίοι δεν απομακρύνονται με το πλύσιμο καθαρίζουν και απολυμαίνονται τέλεια στο στεγνό καθάρισμα.

Καθαρισμός ΝυφικώνΑναλαμβάνουμε υπεύθυνα να καθαρίσουμε για σας νυφικά, τουαλέτες και γενικώς ρούχα τα οποία έχουν χάντρες, αξεσουάρ, αγκράφες. Στα 45 έτη της εμπειρίας μας στο χώρο του καθαριστηρίου έχουμε αντιμετωπίσει λεκέδες και στα πιο δύσκολα και ακριβά υφάσματα, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των πελατών μας. Εμπιστευτείτε τα καλά σας ρούχα στα χέρια μας και παραλάβετέ τα σαν καινούργια.

Καθαρισμός Βρεφικών ΡούχωνΚαθαρισμός βρεφικών και παιδικών ρούχων χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα για την ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα τους.

Πλύσιμο & Στέγνωμα μπουγάδαςΑναλαμβάνουμε να λύσουμε του πρόβλημα του πλυσίματος και του στεγνώματος των ρούχων σας, κομμάτι του νοικοκυριού αρκετά χρονοβόρο. Με τις χαμηλότερες τιμές, δείτε τα ρούχα σας καθαρά και γεμάτα φρεσκάδα και άμεσα στεγνά ακόμα και το χειμώνα, περίοδος δύσκολη όσον αφορά το στέγνωμα των ρούχων.

Καθάρισμα Δερμάτινων ΕιδώνΔιαθέτουμε τμήμα καθαρισμού και βαφής δερμάτινων ρούχων. Με ειδική επεξεργασία και χρήση των απαραίτητων προϊόντων, φροντίζουμε για τον καλύτερο καθαρισμό, την συντήρηση ακόμα και τη βαφή (αν χρειαστεί) των δερμάτινων ειδών ρουχισμού.

Επιδιόρθωση & Βαφές Ρούχων Επιδιορθώνουμε για σας οτιδήποτε χρειάζονται τα ρούχα σας αλλά και τα δερμάτινα, όπως αλλαγή φερμουάρ, κόντεμα, στένεμα και ότι άλλο σκεφτείτε.
Επίσης, αναλαμβάνουμε τη βαφή σε ρούχα και δερμάτινα όταν αυτά πια δεν είναι της αρεσκείας σας ή έχουν καταστραφεί από κάποιο προϊόν (π.χ. χλωρίνη). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα ρούχα προς βαφή να είναι 100% μάλλινα, βαμβακερά, λινά ή κάτι ανάλογο, καθώς οι συνθετικές ίνες δεν βάφονται. Για οποιαδήποτε αμφιβολία έχετε είμαστε εδώ να σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Κουρτίνες - ΠαπλώματαΑναλαμβάνουμε παντός τύπου και είδους κουρτίνες (π.χ. λινές, μεταξωτές, ρόμαν). Με σεβασμό στην υγιεινή, καθαρίζουμε τις κουβέρτες και τα παπλώματά σας ατομικά.

Καθαρισμός & Φύλαξη ΧαλιώνΤο τμήμα του ταπητοκαθαριστηρίου λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει μέσα στο χειμώνα ότι κι αν συμβεί στα χαλιά σας. Επίσης όλο το καλοκαίρι η φύλαξη στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες μας είναι δωρεάν. Δωρεάν είναι επίσης και η παραλαβή-παράδοση στο χώρο σας. Τέλος, αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα χαλιά όπως, μοκέτες, μάλλινα χαλιά μηχανής, χειροποίητα και μεταξωτά, shaggy, φλοκάτες και κιλίμια. Τα χαλιά καθαρίζονται με ασφαλή οικολογικά και υποαλλεργικά υλικά.